Zadnje časa opažamo, da se je interes za zaporsko tematiko in posledično za vključitev v naše društvo zelo povečal! 👍 To nas zelo veseli in spodbuja k nadaljnjemu razvoju in delu! 👌Sporočamo, da smo trenutno ravno zaključili_e z enim projektom, a smo že v fazi aktivne priprave pisanja novih. 💪
Vse, ki bi želeli_e pri nas delovati kot prostovoljci_ke vabimo, da izpolnite obrazec (https://www.drustvo-ekvator.org/pridruzi-se-nam/) ali nam pošljete mail na info@drustvo-ekvator.org ter tako poskrbite, da boste pravočasno obveščeni_e o terminu uvodnega sestanka, namenjenega vsem tistim, ki želite sodelovati pri izvedbi bodočih projektov (predvidoma bo sestanek v januarju). V kolikor imate vsebinske ideje in predloge, ki bi jih želeli_e delite z nami pa prav tako toplo vabljeni_e, da nas kontaktirate! ✉️☎️
S koncem novembra ponovno začenjamo tudi s serijo srečanj z ljudmi, ki imajo izkušnjo kazni zapora! Tudi tam nas lahko z vprašanji/predlogi pocukate za rokav in kakšno rečemo v živo :). Več o dogodkih v kratkem!